Menü Bezárás

Biztonsági rács

BIZTONSÁGI RÁCS

Ideális megoldás boltok kirakatainak, butikok, galériák, szupermarketek, parkolók, éttermek vagy akár irodák bejáratainak védelmére.

Modern üzletközpontok boltjai nagy mennyiségű értékes áruval rendelkeznek. Ezek védelme elsődleges fontosságú. A védelem mellett további kiemelt szempont, hogy az üzlet kirakata mindenkor látható legyen és 24 órában, akár hétvégéken és ünnepekkor is vonzza az érdeklődő szemeket.

Mindezen kritériumoknak tökéletesen megfelel a rács. Elegáns és modern dizájnjával kiválóan beleolvad üzletközpontok, szupermarketek belső építészetébe.

Profilok:

A redőnyrács erős extrudált alumínium profilokból épül fel. Az acélszerkezetekkel ellentétben az alumínium korrózióálló és környezetbarát. A rács profilok duplafalú erősítő profilokkal kombinálhatók, melyek fokozzák a stabilitást nagyobb nyílások esetén is, és egyedi dizájn megoldásokat kínálnak.

Működtetés:

Működtethető tekerőkarral vagy motorral. Az elektromos rácsok esetében egyetlen gombnyomással akár több rács együttes mozgatása is egyszerűen megoldható. Távirányító segítségével már távolról könnyen
nyithatja és zárhatja a védett helyiséget.

A lezárt helyiségbe a fény könnyen bejut és a rács a szellőzést is lehetővé teszi. A lyukasztott profilok egész nap szabad nézelődést engednek a potenciális vásárlóknak.

Tűzbiztos, felnyitása gyors és egyszerű evakuálást tesz lehetővé. Motorizált változata tűzjelző rendszerhez csatlakoztatható, hogy a rács veszély esetén automatikusan felnyíljon. Amennyiben nincs külön vészkijárat a ráccsal ellátott helyiségen, a motoros verziót is kézi vésznyitóval kell ellátni.
Előnyök:

Az erős extrudált alumínium profilok magas védelmet nyújtanak a betörés ellen. A rács lécek duplafalú megerősítő profilokkal kombinálhatók.

Biztonsági rács

Könnyű, kompakt és ízlésesen tervezett, kiválóan alkalmas kis és közepes méretű butikok kirakatainak és bejáratainak védelmére.

Duplafalú erősítő lécekkel kombinálva különleges dizájn érhető el. A speciális AEG56F profil nem csak csatolja a palástot a tengelyhez, hanem egyben véd, hogy illetéktelenek ne emelhessék meg a lezárt rácspalástot.

Tekeredése tömör.
Maximális méret: 3000 mm szélesség, 7,5 m2 felület
Maximális méret erősítő profillal: 4500 mm szélesség, 13,5 m2 felület
Átláthatóság: 42 %
Súly: 0,35 kg/m – 6 ,20 kg/m (AEG 30/S megerősítő profil: 0,37 kg/m)
Tokméret: 165 mm, 180 mm, 205 mm, 250 mm, 300 mm
Tengelyméret: 60 mm, 70 mm, 102 mm


Biztonsági rács

Erősítő profilokkal kombinálva akár hét méter szélességben is kiválóan védi ipari és kereskedelmi helységek bejáratait és homlokzatát.

Mintázata egyezik az AEG 56-os rácséval, így egységes dizájn alkalmazható azonos homlokzat különböző méretű nyílásaira. Speciális profil köti össze a tengelyt a rács palásttal, amely megakadályozza a zárt rács megemelését.

Tekeredése tömör.
Maximális méret: 5500 mm szélesség, 16,5 m2 felület
Maximális méret erősítő profillal: 7000 mm szélesség, 21 m2 felület
Átláthatóság: 47 %
Súly: 0,60 kg/m – 7,14 kg/m (AEG 45/S megerősítő profil: 0,79 kg/m)
Tokméret: 250 mm, 300 mm, 350 mm
Tengelyméret: 102 mm