Menü Bezárás

Pergola

Pergola

A pergola, vagy télikert, családi házak esztétikai és funkcionális kiegészítésétől kezdve egészen a nagyméretű vendéglők exkluzív térfedéséig, kiváló megoldást jelent. A kényelem tovább fokozható beépített világító, illetve fűtötestek használatával.

pergola

Pergosmall

Kisebb teraszok árnyékolására is alkalmas, csendes működésű árnyékoló. Számos környezetben alkalmazható a hagyományostól a modernig, a kifinomulttól a divatosig. A bordásszíjjal hajtott rendszer csendes működést biztosít, zavartalan pihenést kínálva. A tetőszerkezet erős PVC anyagból készül, mely kiváló védelmet nyújt a nap, az eső és a szél okozta hatásokkal szemben.A vízelvezető csatornát a szerkezet magába foglalja. Lehetőség van olyan aszimmetrikus alakzatok kialakítására, melyeknek elemei könnyen alkalmazkodnak az egyedi igényekhez.

pergola

Pergostyle

Esztétikus és modern megoldás a minimalista stílus kedvelőinek.A bordásszíjjal hajtott rendszer csendes működést biztosít, zavartalan pihenést kínálva. A tetőszerkezet erős PVC anyagból készül, mely kiváló védelmet nyújt a nap, az eső és a szél okozta hatásokkal szemben.Lehetőség van olyan aszimmetrikus alakzatok kialakítására, amelyek oldalirányú elemei könnyen alkalmazkodnak az egyedi igényekhez.

pergola

Pergotesa

Energiatakarékos megoldás, amely kiváló épület kiegészítés.
Kültéri épületek tökéletes kiegészítője, mely beépített vízelvezető csatornával rendelkezik.

Minden évszakban, fedett környezetet kínálva, kellemes időtöltést biztosít. A kiváló hőszigetelésnek köszönhetően, hatékonyan megakadályozza nyáron a meleg, télen a hideg beáramlását. Energiatakarékosság szempontjából az egyik legjobb választás.