Menü Bezárás

Redőny

A redőnyök tradicionális árnyékolók, melyek kiválóan alkalmasak régi és modern családi házak, társasházak, üzemépületek vagy irodák árnyékolására és védelmére. A redőnyök tetszőleges helyzetének beállításával szabályozhatod az árnyékolt épületbe jutó fény mennyiségét. Leengedett állapotban tökéletesen védenek az UV sugaraktól és a kíváncsiskodó szemektől.

Kérjen Árajánlatot még ma!

KÜLSŐ TOKOS MŰANYAG REDŐNYÖK

Polyplain redőny

POLYPLAIN

A legegyszerűbb szerkezeti felépítéssel bíró külső tokos műanyag redőny. Alul és felül 45 fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkezik.

Polyroll redőny

POLYROLL

A külső tokos műanyag redőnyök legnépszerűbb típusa. Alul 45 fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkezik, amely alumínium oldalvégekkel záródik. Működése, a kefés lefutó síneknek és a porvédős csapágyazásnak köszönhetően, csendes.

Polyroll combi

POLYROLL COMBI

A Polyroll külső tokos műanyag redőny dupla lefutó sínes változata. Redőnytokban integrált rolós szúnyoghálóval ellátott.

Tipp: Helyiségenként legalább egy COMBI típus választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében.

Polyhid

POLYHID

Vakolható külső tokos műanyag redőny. Amennyiben az építkezés során kialakításra kerül a redőny helye, a POLYHID tokozata tökéletesen elrejthető a vakolatban. Működése, a kefés lefutó síneknek és a porvédős csapágyazásnak köszönhetően, csendes.

Polyhid combi

POLYHID COMBI

A Polyhid külső tokos műanyag redőny dupla lefutó sínes változata. Redőnytokban integrált rolós szúnyoghálóval ellátott.

Tipp: Helyiségenként legalább egy COMBI típus választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében.

KÜLSŐ TOKOS ALUMíNIUM REDŐNYÖK - MOTORIZÁLHATÓ

Aluroll

ALUROLL

A külső tokos alumínium redőnyök legnépszerűbb változata. Alul 45 fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkezik, amely alumínium oldalvégekkel záródik. Működése, a kefés lefutó síneknek és a porvédős csapágyazásnak köszönhetően, csendes.

Aluroll combi

ALUROLL COMBI

Az Aluroll külső tokos alumínium redőny dupla lefutó sínes változata. Redőnytokban integrált rolós szúnyoghálóval ellátott.

Tipp: Helységenként legalább egy COMBI típus választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében.

Owal

OWAL

Külső tokos alumínium redőny. Divatos ovális formájú, extrudált alumínium tokkal és oldalvégekkel rendelkezik. Működése, a kefés lefutó síneknek és a porvédős csapágyazásnak köszönhetően, csendes.

Owal combi

OWAL COMBI

Külső tokos alumínium redőny. Divatos ovális formájú, extrudált alumínium tokkal és oldalvégekkel rendelkezik. Működése, a kefés lefutó síneknek és a porvédős csapágyazásnak köszönhetően, csendes.

Aluhid

ALUHID

Vakolható külső tokos alumínium redőny. Amennyiben az építkezés során kialakításra kerül a redőny helye, az ALUHID tokozata tökéletesen elrejthető a vakolatban. Működése, a kefés lefutó síneknek és a porvédős csapágyazásnak köszönhetően, csendes.

Aluhid combi

ALUHID COMBI

Az Aluhid vakolható külső tokos alumínium redőny dupla lefutó sínes változata. Redőnytokban integrált rolós szúnyoghálóval ellátott.

Tipp: Helységenként legalább egy COMBI típus választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében.

RÁÉPíTHETŐ TOKOS REDŐNYÖK - MOTORIZÁLHATÓ

Poly-integroll

POLY-INTEGROLL

Ráépíthető tokos műanyag redőny.
A ráépíthető tokos redőnyök, a külső tokos redőnyöktől eltérően nem utólag, hanem a nyílászárókkal együtt kerülnek beszerelésre, szerelőnyílásuk a szoba irányába néz. Adapter profil segítségével minden nyílászáróhoz könnyen csatlakoztatható.

Poly-integroll combi

POLY-INTEGROLL COMBI

A Poly-Integroll ráépíthető tokos műanyag redőny dupla sínes változata. Redőnytokban integrált rolós szúnyoghálóval ellátott.Tipp: Helységenként legalább egy COMBI típus választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében.

Alu-integroll

ALU-INTEGROLL

Ráépíthető tokos alumínium redőny. A ráépíthető tokos redőnyök, a külső tokos redőnyöktől eltérően nem utólag, hanem a nyílászárókkal együtt kerülnek beszerelésre, szerelőnyílásuk a szoba irányába néz. Adapter profil segítségével minden nyílászáróhoz könnyen csatlakoztatható.

Alu-integroll combi

ALU-INTEGROLL COMBI

Az Alu-Integroll ráépíthető tokos alumínium redőny dupla sínes változata. Redőnytokban integrált rolós szúnyoghálóval ellátott.Tipp: Helységenként legalább egy COMBI típus választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében.

NAGYMÉRETŰ REDŐNYÖK/GARÁZSKAPUK - MOTORIZÁLHATÓ

Garázskapu S

ROLLERGATE-S

A külső tokos alumínium redőnyök nagyméretű változata, 45 mm magas lamelláinak köszönhetően nagyobb felületek árnyékolására alkalmas. Alul 45 fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkezik, amely alumínium oldalvégekkel záródik. Nagy méretük miatt motoros működtetésük ajánlott.

Garázskapu M

ROLLERGATE-M

Formailag a külső tokos alumínium redőnyökhöz hasonlít, de tokozata és lefutósínei nagyobbak és erősebbek. A redőnylamellák 55 mm magasak, így kiválóan alkalmasak garázskapunak. Nagy méretük miatt kizárólag motoros működtetésük lehetséges..

Rollergate-L

ROLLERGATE-L

A garázskapuk legideálisabb megoldása, mivel a 77 mm magas lamellák nagy felületek biztonságos lezárására alkalmasak. Előnye a szekcionált kapukhoz képest, hogy nem a mennyezeten foglal helyet, hanem nyitáskor a tokba tekeredik.

FAREDŐNY

faredőny
faredőny

A számos lehetőség miatt soha nem könnyű választani valamit az ablakok díszítésére. A redőny az egyik leggyakoribb választás. Fa redőnyeinkkel és rolóinkkal gyönyörűvé és egyedivé teheti lakását, otthona bármelyik helyiségében jól mutatnak. A fából készült redőnyök olyan melegséget és hívogató természetet kölcsönöznek otthonának, amely sok más termékben nem található meg. Letisztult vonalaik révén az ablakok rendezettnek tűnnek és jól illeszkednek bármilyen belső kialakításhoz. Ezenkívül számos színválaszték áll rendelkezésre. Gazdag fa lécekkel rendelkeznek, amelyek luxus hangulatot kölcsönöznek otthona bármely helyiségének. Fürdőszobába, konyhába tökéletesek, mert garantáltan soha nem repednek meg, nem sárgulnak, nem hajolnak meg hőtől és páratartalomtól. Ezenkívül pácolhatók, hogy valódi fának tűnjenek, vagy egyszínűre festheti őket, hogy tökéletesen kiegészítsék meglévő tervezési sémáját. Egy másik nagyszerű dolog a fa redőnyökben, hogy általában semleges választás az ablakokhoz. Ez azt jelenti, hogy ha valaha is meg akarja változtatni a festés színét a szobájában, akkor a redőnyt sem kell cserélnie.